Locatie: Lingedijk 8 4142 LD Leerdam

Leerdam Crisal Glass

Let op! Kinderen tot 12 jaar zijn niet toegestaan op het terrein in verband met de veiligheid. Personen van 12 tot 18 jaar mogen onder begeleiding van een familielid of een verantwoordelijk LCG functionaris het terrein op. 

Wij zijn Leerdam Crisal Glass. De Europese glasproducent gevestigd in Leerdam midden in het glascentrum van Nederland. De merken ONIS en Royal Leerdam zijn onderdeel van Leerdam Crisal Glass. Behalve in Nederland ontwerpen en produceren wij onze glazen ook in Portugal. De twee fabrieken met ieder een rijke glashistorie komen samen in het distributiecentrum in Gorinchem.

Samen met meer dan 600 collega’s in Nederland en Portugal, geloven wij dat onze producten mensen samenbrengen. Wij willen aanwezig zijn op plekken waar mensen samenkomen om te eten, drinken of te vieren. Wij zijn er van overtuigd dat elk moment, groot of klein, een moment is om te vieren. Daarom combineren al meer dan 250 jaar natuurlijke elementen en staat recycling altijd centraal in ons bedrijf. We zijn vastberaden om de meest duurzame glasproducent in Europa te worden. Dit betekent dat we in nieuwe technologieën en duurzame processen investeren. Het belangrijkste is dat we het samen doen. Ons team werkt elke moment van de dag hard om ervoor te zorgen dat iedereen momenten kan vieren met hun favoriete glazen.

Wij zijn er van overtuigd dat je onze glazen kent en dat je ze misschien wel in je kast hebt staan. Wil jij weten welke glazen wij verkopen? Of ben je gewoon benieuwd naar onze organisatie? Bezoek dan onze website

Ook zijn wij altijd op zoek naar energieke en gemotiveerde mensen. Bekijk hier onze vacatures.