Locatie: Lingedijk 8 4142 LD Leerdam

O-I

Let op! Kinderen tot 12 jaar zijn niet toegestaan op het terrein in verband met de veiligheid. Personen van 12 tot 18 jaar mogen onder begeleiding van een familielid of een verantwoordelijk functionaris het terrein op. 

Make What Matters

Gespecialiseerd in glas is geen uitdaging ons te veel. Bij ons kun jij deel uitmaken van de productie van een innovatief, duurzaam en oneindig recyclebaar product. En, omdat we openstaan voor nieuwe ideeën, mogelijkheden en manieren van werken, creëren we samen een betere, meer spannende toekomst – voor glas, ons bedrijf, onze planeet én jezelf.

Wij zijn O-I


Bij O-I Netherlands, onderdeel van O-I Manufacturing Amerika, werken we al 150 jaar wereldwijd met de grootste merken om hun glasverpakkingen zo iconisch en uniek mogelijk te maken. Ons team van vakmensen werkt met trots aan hun gezamenlijke passie: glas. Van flesjes in verschillende kleuren en vormen tot aan potten en glaswerk. Gespecialiseerd in glas is geen uitdaging ons te veel.

Elke dag opnieuw gaan onze mensen, onder leiding van onze bevlogen glasexperts, met hetzelfde enthousiasme aan de slag. En ondanks dat onze producten tot de top van de markt behoren, vinden we dat zelf niet eens zo bijzonder. Wij doen gewoon wat we doen, en dat doen we goed. De liefde voor ons vak vinden wij niet meer dan vanzelfsprekend. De hoge kwaliteit van onze producten is een logisch gevolg. Nieuwsgierig naar ons? Kom meer over ons te weten op oi.com

Kom jij ons team versterken?

Onze teams bestaan uit nieuwsgierige en gemotiveerde mensen die graag in een sterk innovatieve omgeving met glas werken. Wil jij ook deel uitmaken van ons team?

Bekijk onze website: www.werkenbijo-i.nl

 Zaterdag 9 september:

Zondag 10 sepember:

De Glaswinkel

Tijdens de Glasdagen is de Glaswinkel van Leerdam Crisal Glass extra geopend. Wanneer je de Glaswinkel binnenstapt wordt je omarmt door een breed scala aan glazen. De Glaswinkel heeft een uitgebreid assortiment. Van wijnglazen tot bierglazen of nieuwe waterglazen, elk soort glaswerk is verkrijgbaar in de Glaswinkel. Ideaal als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor een familielid, vriend of als je zelf toe bent aan een nieuwe set. Benieuwd naar het assortiment? Breng een bezoek aan de Glaswinkel tijdens de Glasdagen.

Locatie: Lingedijk 8 (aan de parkeerplaats)

Glasproeverijen Barbara Verbeek

Dat de vorm van een wijnglas enorme invloed heeft op de smaak van de wijn, weet register Vinoloog Barbara Verbeek als geen ander. Barbara is de kenner op het gebied van wijn. Naast het organiseren van glasproeverijen schrijft Barbara ook over wijn in verschillende (vak)bladen als Gastronomie, More than Drinks en in de Vrouw Telegraaf. Ook is zij de oprichtster van stichting Wijnvrouw van het jaar. Dit is het platform voor vrouwen in de wijnwereld.

  • Tijdens de Glasdagen kunt u het verschil van het glas daadwerkelijk proeven tijdens de exclusieve glasproeverij met Barbara Verbeek. In de glasproeverij legt Barbara uit hoe het verschil ontstaat en hoe de vorm
  • van een glas invloed kan hebben op de smaaksensatie. En dit allemaal in echte Leerdamse wijnglazen! Barbara geeft de proeverij namelijk met haar eigen Experts collectie. Deze collectie wordt speciaal voor haar geproduceerd hier in de fabriek Leerdam.
  • Wilt u meedoen aan de exclusieve glasproeverij van Barbara Verbeek? Meld u hier dan zo snel mogelijk aan. In totaal kunnen we per proeverij 40 personen ontvangen. De proeverij duurt 45 minuten tot een uur.
  • Locatie: Lingedijk 8