Locatie: Lingedijk 8, 4142 LD Leerdam 

O-I

Let op! Kinderen tot 12 jaar zijn niet toegestaan op het terrein in verband met de veiligheid. Personen van 12 tot 18 jaar mogen onder begeleiding van een familielid of een verantwoordelijk functionaris het terrein op. 

Make What Matters

Gespecialiseerd in glas is geen uitdaging ons te veel. Bij ons kun jij deel uitmaken van de productie van een innovatief, duurzaam en oneindig recyclebaar product. En, omdat we openstaan voor nieuwe ideeën, mogelijkheden en manieren van werken, creëren we samen een betere, meer spannende toekomst – voor glas, ons bedrijf, onze planeet én jezelf.

Wij zijn O-I


Bij O-I Netherlands, onderdeel van O-I Manufacturing Amerika, werken we al 150 jaar wereldwijd met de grootste merken om hun glasverpakkingen zo iconisch en uniek mogelijk te maken. Ons team van vakmensen werkt met trots aan hun gezamenlijke passie: glas. Van flesjes in verschillende kleuren en vormen tot aan potten en glaswerk. Gespecialiseerd in glas is geen uitdaging ons te veel.

Elke dag opnieuw gaan onze mensen, onder leiding van onze bevlogen glasexperts, met hetzelfde enthousiasme aan de slag. En ondanks dat onze producten tot de top van de markt behoren, vinden we dat zelf niet eens zo bijzonder. Wij doen gewoon wat we doen, en dat doen we goed. De liefde voor ons vak vinden wij niet meer dan vanzelfsprekend. De hoge kwaliteit van onze producten is een logisch gevolg. Nieuwsgierig naar ons? Kom meer over ons te weten op oi.com

Kom jij ons team versterken?

Onze teams bestaan uit nieuwsgierige en gemotiveerde mensen die graag in een sterk innovatieve omgeving met glas werken. Wil jij ook deel uitmaken van ons team?

Bekijk onze website: www.werkenbijo-i.nl