Locatie: ntb

Glasproeverijen Barbara Verbeek

Dat de vorm van een wijnglas enorme invloed heeft op de smaak van de wijn, weet register Vinoloog Barbara Verbeek als geen ander. Barbara is de kenner op het gebied van wijn. Naast het organiseren van glasproeverijen schrijft Barbara ook over wijn in verschillende (vak)bladen als Gastronomie, More than Drinks en in de Vrouw Telegraaf. Ook is zij de oprichtster van stichting Wijnvrouw van het jaar. Dit is het platform voor vrouwen in de wijnwereld.

Tijdens de Glasdagen kunt u het verschil van het glas daadwerkelijk proeven tijdens de exclusieve glasproeverij met Barbara Verbeek. In de glasproeverij legt Barbara uit hoe het verschil ontstaat en hoe de vorm van een glas invloed kan hebben op de smaaksensatie. En dit allemaal in echte Leerdamse wijnglazen! Barbara geeft de proeverij namelijk met haar eigen Experts collectie in samenwerking met Royal Leerdam. Deze collectie wordt speciaal voor haar geproduceerd hier in de fabriek Leerdam.

Wilt u meedoen aan de exclusieve glasproeverij van Barbara Verbeek? Binnenkort kunt u hier de link vinden naar het aanmeldformulier. In totaal kunnen er per proeverij 40 personen deelnemen. De proeverij duurt 45 minuten tot een uur.

Locatie: ntb